Levágtunk egy darabot a gázcsőhálózatból, új háztervezetet kell csináltatnom?
Levetettem egy konvektort a lakásomban és egy gázszerelő akit a kőművesem ajánlott (és bár én ezt nem kértem) levágta a hozzá tartozó gázcsövet is. Később kaptam egy 35.000 Ft-s számlát a gázművektől. Miután utánajártam kiderült, hogy gázszivárgás történt, kikapcsolták a lakásomban a gázt és leplombálták a mérőórámat. A villanyszerelőm azt mondta, hogy most vagy valamiféle háztervezetet kell csináltatni, ami van vagy 1 millió Ft vagy marad a kikapcsoltatott gáz és minden mást elektromosan oldunk meg.
Szerintetek ebből mennyi igaz és mit lehet tenni?
Gratulálok!
Ügyes gázszerelőd van.
(Amúgy vele kellene kifizettetned!
"gázszerelő...levágta a hozzá tartozó gázcsövet is"
Ilyen az, amikor hülyeség párosul a lendülettel.
hajrá!
Egy gázterv nem olyan nagy összeg, 50 ezer körül van.
Utána át kell hívni a gázműveket a szerelőnek, aki leellenőrzi.
Ez is egy összeg.
De nem egy Milla.
"kiderült, hogy gázszivárgás történt"
Még jó, hogy nem robbant fel az egész ház!!
Ügyes egy szaki.
Kellene hívnod egy villanyszerelőt is, hátha az is tud produkálni valami nagy hülyeséget.
:)
Olyan gáz szerelőt kell keresni,akinek van jogosultsága gáz vezeték szereléséhez.A rendszert meg kell nyomatni,ezt a tervező jelenlétében kell,mert ő a felelőse az elvégzett munkáért .Ekkor lehet kérni a az óra visszaszerelését.50 ezerért nem dolgoznak szerelők.Szerintem 300 e. ből is ki lehet hozni.
8 as voltam.
"Levágtunk egy darabot a gázcsőhálózatból"
ilyen az igazi rezsicsökkentés,
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!