Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Milyen túlfeszültség elleni...

Milyen túlfeszültség elleni eszközt válasszak?

Figyelt kérdés

Felújítás alatt állunk, nemsokára elérkezik a villamos hálózat cseréje. Három fazis van a házban, 3x16A. Ez a túlfeszültség elleni eszköz megfelelő lenne?

[link]

2023. júl. 10. 05:44
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

"több jó infó van náluk"

Most akkor az én hibám, hogy nem találtam ki, mit írjak még? Én a keresztmetszettel kapcsolatban indítottam mellékszálat. A holdtölte időpontja nem kell?

A szabványban is benne vannak ezek a több jó infók.

2023. júl. 11. 12:04
 22/27 anonim ***** válasza:
A hálózata kapta onnan. Egyszer a kèmèny, másodsorban a hálózat. Mindkettő èrintett volt
2023. júl. 11. 12:30
 23/27 anonim ***** válasza:

"A hálózata kapta onnan."

Most akkor mit kapott ki honnan?

"Egyszer a kèmèny, másodsorban a hálózat. Mindkettő èrintett volt"

Ez akkor két villámcsapás volt?

2023. júl. 11. 14:40
 24/27 anonim ***** válasza:

Állapítsad meg hány volt, hány irányba sült ki, mennyi volt a környezetbe a töltès ami gondot okozott, vagy honnan merre ment. Nem tudom. Ő a lakásba volt, egy nagy dörrenèst hallott.

Az ő elmondása ès fènykèpei alapján írtam le a károkat. Akkor a helyi újságba is benne volt, tüzoltók stabilizálták a tetőt, bontották a èszbe vissza a kèmènyt. Derült tiszta èg volt felhő nèlkül, se előtte, se utána nem volt vihar.

2023. júl. 11. 18:12
 25/27 anonim ***** válasza:
Hát ha nem tudod, hogy hogyan volt, akkor minek foglalsz állást, hogy mi volt?
2023. júl. 11. 19:12
 26/27 anonim ***** válasza:
Nehèz eset vagy. Ereszd el az èrtetlensègedet, pihetesd a fejed mert megfájdul a gondolkodástól.
2023. júl. 11. 19:36
 27/27 anonim válasza:

Építettem egy házi túlfeszültségvédőt kb. 500Ft-ért.

https://www.youtube.com/watch?v=clr-wp83YZE

jan. 4. 17:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!