Van olyan, aki mostanában cseréltette ki a régi, elavult vezetékeket a házban? Mennyibe kerül pontosan?
Figyelt kérdés
Nálunk már sajnos elég régi vezetékek vannak, és tervezzük őket kicseréltetni, azaz újakat beszereltetni, de sajnos nagyon sokba kerül, és egyelőre valószínűleg nincs rávaló.2023. júl. 9. 15:53
1/3 A kérdező kommentje:
Úgy értem a falban lévő, áramhoz való vezetékeket.
2023. júl. 9. 15:53
2/3 anonim válasza:
Ez igen csak sok mindentől függ, de milliós tétel.
3/3 anonim válasza:
Az előző házam egy régi parasztház volt, egymás után következő szobákkal.
Egyszerűen a villanyóránál lévő kismegszakítótól kezdődően végigvittem egy erős 3 eres kábelt kívül műanyagcsatornában, és minden szobába bevezettem az áramot és felszereltem 1-1 új konnektort. Az nagyobb fogyasztású berendezések utána már csak ezekről üzemeltek, így nem is csinálhattak bajt.
Aprópénzből kijön az egész, ha nincsenek felesleges millióid.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!