Nem tudom, hogy hívják az ilyen zuhanyzót magyarul, de lakótelepi kis fürdőszobában kivitelezhető?

Épitett zuhany kabinnak hívják. Kivitelezhető a legtöbször,de alapos vízszigetelés kell alá, és egy kis dobogónak kell lennie a szerkezetnek, a szennyvíz lejtés alap tétele miatt. Ez lehet csak" 10cm, de akár 25cm is. Függ attól hogy a kimenető szenyvíz cső milyen magasra sikerült a 70-es években a te lakásodban.
(Mivel az alapfődémbe nem szabad bele vésni a panelokban)

Kivitelezni kivitelezhető de sokba kerül és kell húzni egy extra réteget.
Magasabban lesz utána a padló.

"Komolyan nem értem, hogy aki ezt kitalálta annak mi járt a fejében."
Pl. az, hogy egy mozgásában akadályozott ember könnyebben tudja használni, mint egy zuhanyfulket, meg takarítani is konnyebb lehet, ha egy egyszerű uvegfallal van elválasztva a fürdő többi részétől, hogy mindenfele azért ne frocsogjon a víz.

"Írtam, hogy tele lesz minden vízkővel a szétfröccsenő vízcseppektől."
Írtam, hogy üvegfal. De a függöny se rossz, sőt, azt egyszerűen ki lehet mosni. Mindenesetre mindkettő jobb lehet takarítás szempontból, mint a zuhanyfulket, arra meg mindkettő jó, hogy felfogja a frocsogo vizet.
És ha ablak is van, akkor a parasodas se akkora gond, gondolom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!