Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Létezik csempére ragasztató...

Létezik csempére ragasztató átlátszó vízhatlan fólia? Van igény szerint méretre szabható zuhanytálca?

Figyelt kérdés
Szeretném a fürdőszobában kivenni a kádat, helyére zuhanykabint telepíteni, ami a kád helyére pont elférne. Szép, új a csempe, nem verném le- viszont nincs mögötte vízzáró réteg -, nem fedném le kabinnal, ezért gondolkodtam vagy üveglap, vagy fólia felrakásában.- A kád lefolyója sem tudom, hogy kompatibilis-e normál zuhanytálcával, a lefolyó miatt, ezért kellene olyan, amit méretre lehet vágni.

ma 17:38
 1/1 anonim ***** válasza:
Úgy hívják, hogy épített tálca, vagyis csempéből csinálják. Méretre vághati nincs, mert vannak oldalak is. A fugát lehet impregnálni, nem tudom mennyire hatékony. De vannak üveg falburkoló panelek is.
ma 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!