Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Zuhanytálcán lepattant egy...

Zuhanytálcán lepattant egy körömnyi részen a "zománc", mi a javítás helyes módja ? Részletek lenn.

Figyelt kérdés
Ez 2 éve volt, akkor lecsiszoltam és kentem rá rozsdagátló alapozót és arra fehér szaniter zománc festéket. Most azt látom (2 év után), hogy ahol javítottam, körben megjelent a rozsda.

2024. júl. 14. 07:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Rendesen javítani nem lehet,pár év és cseréld ki ha lehet akrylra.
2024. júl. 14. 08:32
 2/7 anonim ***** válasza:
Van kifejezetten kádfesték.
2024. júl. 14. 09:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet házilagosan javítani. Újra kellene zománcozni (kemencében égetik rá a zománcot) de attól meg sokkal olcsóbb egy akril kád.
2024. júl. 14. 09:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Le rozsda maróztam,és lefestetem.Szépség hibás,de használható.
2024. júl. 14. 10:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Egy ideig foltozgathatod, de egyre nagyobb lesz a rozsda rajta
2024. júl. 14. 12:14
 6/7 anonim válasza:

Néhány lehetséges magyarázat:

1. Névtelenség: Az internet anonimitása miatt az emberek bátrabban fejezhetik ki véleményüket anélkül, hogy félnének a következményektől. Ez agresszívebb vagy gyűlölködőbb kommentekhez vezethet.

2. Az elszámoltathatóság hiánya: Az emberek úgy érezhetik, hogy az interneten olyan dolgokat is mondhatnak, amelyeket személyesen nem mondanának, mivel gyakran hiányzik a szavaik és tetteik elszámoltathatósága.

3. Megerősítési torzítás: Az emberek hajlamosak olyan információkat keresni, amelyek megerősítik meglévő meggyőződéseiket és véleményüket. Ez polarizációhoz és ellenségeskedéshez vezethet, amikor olyanokkal kerülünk kapcsolatba, akiknek más a véleményük.

4. Frusztráció és stressz: Az emberek a közösségi médiát arra használhatják, hogy levezethessék frusztrációjukat vagy a stresszt, ami negatív vagy dühös megjegyzésekhez vezet.

5. Csoportmentalitás: Az embereket befolyásolhatják mások kommentjei és viselkedése, ami "csőcselék mentalitáshoz" vezethet, ahol a negatív vagy gyűlölködő kommentek felerősödnek.

6. Az empátia hiánya: A közösségi média digitális jellege miatt könnyen elfelejthetjük, hogy a beszélgetés másik végén valódi emberek vannak. Ez az empátia és a megértés hiányához vezethet az online interakciókban.

Fontos megjegyezni, hogy a közösségi média nem mindig tükrözi hűen a társadalom egészét. Bár lehet egy hangos kisebbség, amely gyűlölködő magatartást tanúsít az interneten, sok kedves és tisztelettudó ember is van.

aug. 7. 19:42
 7/7 anonim válasza:
Utolsó vagyok, bocsi, rossz kérdéshez írtam, légyszi ne pontozz le!🙏
aug. 7. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!