Zuhanyfülkében lévő csempéről lepattant egy kb. fél körömnyi részen a máz, és kilátszik a csempe vöröses színű anyaga. Baj-e ha erre ráfolyik a víz (beszívja/átereszti-e) ?
Figyelt kérdés
Függőleges rész alsó részén van, állni nem fog a vízben, viszont elég sok lefolyik rajta. Úgy nézem repedés nincs, csak felületi a sérülés.
Ha ezt valamivel kezelni/vízhatlanítani kell, mivel lehet?
2020. júl. 8. 07:53
1/4 anonim válasza:
Nem viccelek, én annak idején körömlakkal javítottam meg egy ilyen lepattanást. Vízálló, karcálló, tisztítható. Ha szerencséd van, találsz passzoló színűt.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm - igazából esztétikailag nem zavar (szerencsére olyan helyen van hogy nem igazán látszik), a kérdés inkább az, muszáj-e foglalkozni vele.
2020. júl. 8. 09:25
3/4 anonim válasza:
A körömlakk tömíti is a felületet, vízhatlanná teszi, szóval majdnem ugyanazt tudja, mint a csempén a máz.
4/4 anonim válasza:
Az égetett vörösagyag hordozó - a porózus jellegére tekintettel - elég jó nedvszívó tulajdonságokkal bír, így jobb ha sokat ázik, akkor valami kőre is használható zománcfestékkel lekenhetnéd.
Szerintem működhet ez a körömlakkos is történet is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!