Miért ugrik vissza a zuhanyváltó?
Figyelt kérdés
Adott egy mofém csaptelep zuhanyváltóval, ki kellett cserélni a gégecsövet, viszont a zuhanyváltóval lett valami mert ha kihúzom nem marad úgy hanem visszaugrik. Ha kihúzva tartom akkor jön a rózsából víz, de a váltónál is folyik. Nem értem, hogy mi lett vele😕2023. júl. 7. 19:06
1/5 anonim válasza:
Kevés a víznyomás, az tartja kihúzott állapotban a váltógombot. Nyisd meg jobban a csapot.
2/5 A kérdező kommentje:
Próbáltam, de nem marad úgy a váltó.
2023. júl. 7. 19:31
4/5 anonim válasza:
Ha a víz nyomása megfelelő, akkor valamilyen belső szerkezeti hibája lehet a váltónak, szét kellene szedni, megnézni, de talán a legegyszerűbb kicserélni egy újra.
5/5 A kérdező kommentje:
Sajnos pedig folyik.
Nem mai darab 14 éves,most adta meg magát. Szerintem is cserés lesz.
2023. júl. 7. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!