Hol lehet venni zuhanyváltós kád csaptelephez gombot?
Ott esetleg.
De nem vagyok biztos benne, hogy lehet külön venni.
ilyet veszel, csak fémből megfelelő méretben, és csatlakoztatod a csaptelephez, az egyik végére a zuhanyrózsa, a másikon meg a kádvíz jön.
Szerelvény szaküzletben sehol sincs.
A slagelosztós megoldást meg ugye nem gondoltad komolyan? Hogy nézne már az ki egy fürdőszobában?
Hagyományos két gombos csaptelephez pl.:
Az egykaros csaptelephez nehezebb, gyakorlatilag csak a magyarhoz lehet beszerezni - de itt sem egységes, volt ahol a
- tengely menetes
- tengely nútos és a gombon van hernyócsavar
...
Nem tudom hogy magyar-e, ilyen hagyományos egykaros csaptelep, ahol ki kell húzni ezt a gombot. Csakhogy ez egy műanyag gomb, ami rá van csavarozva egy fém rúdszerűségre, így aztán logikusan nem bírta sokáig.
Bár igen érdekes, hogy az összes áruházban ezeket a gombokat mind lelopkodták már a csapokról.
Köszönöm. Ez egy nagyon hasznos link volt. Megy a plusz.
(Bár az gyanús, hogy ennek a pici alkatrésznek a súlya 1 kg.)
Hááát, ha nem vasdobozban küldik, nehezen lesz egy kg.:)
Szerintem a webáruházuk szoftvere csak egész számot fogad el súlynak, az meg még gyanúsabb lenne, hogy 0 kg.:):)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!