Rendeltünk a netről egy ilyen zuhanyrendszert: ma megjött,szinte teljesen műanyag. Tudtok ajánlani valami jobb márkát csaptelep nélkül? Nem horror áron,de valami olyat, amiben azért van fém is.Ennek csak a zuhanyváltója az.
A leírásban "króm" szerepelt,feltételeztem,hogy valami masszívabb termék.
Ebben az árkategóriában csak ilyenek vannak,amikből hiányzik az "anyag"?
Esetleg tapasztalatokat is tudnátok írni,valóban megéri-e drágábbat venni?(TEKA,stb...)
2-es vagyok. Nem tudom a pontos típusát, már nem is találom a neten, de szinte a HANSGROHE CROMA 100-al megegyező, csak nincs hozzá szappantartó és a zuhanyfejnél a vízsugár 3 fokozatban állítható. 25-30ezer körül volt anno.
Igaz, hogy nekem nincs a fenti fix fej, mert kádas verzióm van, de elsősorban arra irányul a válaszom, hogy a full műanyaggal sem lesz gond.
Tegnap azért megnéztem. A hollandi, ami a csövet rögzíti a fejhez, az fém, meg a tartórúdon a fixáló is, viszont minkettő ellendarabja már műanyag.
Köszönöm a válaszod,ment a zöld!
Esetleg még valaki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!