Lehúzás óta folyamatosan folyik a víz a WC-be. Mi a megoldás,mit kell kicserélni?
Figyelt kérdés
Mióta lehúztam a wc-t utána vagy 15-20 percig folyamatosan folyt a víz a wc-be.
Csak úgy állt el hogy a folyosón lévő csapot elzártam. Azóta nem folyik a wc,de nyilván víz sincs a fürdőben.
Miért folyik a wc folyamatosan? Mit kéne kicserélni benne?
2023. máj. 19. 18:54
1/8 Noren1989 válasza:
Kezdésnek vedd le a tetejét, és az elzàrószelepet (bazi műanyag cső) tedd vissza a helyére.
Sarokszelep nincsen a wc mellett?
2/8 anonim válasza:
Mert nem zár el a tartály lefolyónál a szelep.Mozgasd már meg,talán lehúzásnál fent maradt.Minden tartályba folyó víz azonnal kifolyik.
3/8 A kérdező kommentje:
Tartály fogalmam sincs hol van. Maga a lehúzó "gomb" a falba van beépítve
2023. máj. 19. 19:10
4/8 Noren1989 válasza:
Ohh, király.
Szervízajtó, bármi van?
5/8 anonim válasza:
Akkor falsík alatti tartály szerelő kell hozzá nem fogod megoldani így elmondás alapján. De tehetnél fel róla 1 fotót.
7/8 anonim válasza:
a legjobb a külső tartályos, mert azt könnyen meg tudod te is szerelni
8/8 anonim válasza:
Felszorult az öblítőszelep a vízkőtől. Le kell emelni a nyomólapot kivenni a takaró elemet rözzítőfülekkel együtt,majd kiszedni az öblítőszelepet és megtisztítani a fenék gumi tömítést ellenőrizni.
Vagy a töltőszelep szin tén szorul és nem zár el így a túlfolyón távozik a víz a csészébe.
Nah azért írtam az előbb nem olyan egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!