A szomszédos ház fala teszi ki a köztünk lévő kerítés egy részét. A szomszédok jelenleg szigetelik vagyis 6 hete folyamatosan minden hétvégén. Kötelesek vagyunk úgy beengedni őket hogy nem vagyunk itthon?
Ha az epulet centire a telekhatarra epult, akkor max. belulrol szigetelheti, mert a szigeteles sem nyulhat at. (!)
Ha csak a munka elvegzesehez szukseges hogy atjarjanak es amugy a haz a szigetelessel egyutt a telekhataron belul marad, akkor sajnos turnotok kell, ha mar ilyen hulyen van az epulet elhelyezve.
6 HETE? Folyamatosan? Mekkora az a fal???
Kapnának egy hétvégét hogy megcsinálják azt a falat, utána takarítanak(!) és ennyi. Azért nem normális hónapokig átjáróházat csinálni a szomszédból.
A telkedre be kell engedni őket miatta, de ha nem vagy ott nem vagy köteles. Egyeztess időt mikor tudod biztosítani nekik a bejárást.
Mindent visszakell állítaniuk eredeti állapotba nálad.
A munkát elvárható időn belül el kell végezni. Vannak épitőipari normák mindenre.
Azt nem vagy köteles eltűrni hogy a szomszéd hetekig b.szakodjon egy olyan munkával amit egy szakember néhány nap alatt elvégez.
Ha nem akar szakembert fizetni az az ő problémája.
Szerintem ha nem vagy otthon akkor neki kell alkalmazkodni és egyeztett időpontban csinálni a munkát.
#4 vagyok
Miért lettem lepontozva? Komolyan van aki szerint normális hetekig, hónapokig építési területet csinálni a szomszéd kertből??
Ha önhatalmúlag bemennek mikor nem engeded, az magánlaksértés és betörés.
Neked kell beengedni, megbeszélni velük, neked mikor, meddig, és hogyan jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!