Hogy lehet, hogy nem találok olyan villany bojlert ami pont akkora lenne mint a cserére szoruló?
Mi tart ezen két napig?
30 perc behajlítani egy új csövet, 10 ha a szerelő csinálja.
Nem tudom.
Mik a paraméterei a villanybojlernek?
Nálunk 200 literes álló van, 130 centi a tartály legvastagabb részének magassága, felette csak 9 centi plusz van ahova még fér, amit néztem bojlert helyette az meg 144,7 centi.
A hideg oldalon most is flexibilis cső van, a kimeneti melegvíz viszont merev csővel van szerelve ami pont oda megy ahol a jelenlegi csonk van.
Úgy látom a hideg oldal nem lenne problémás, de a meleg oldal a baloldalon okozna egy kis csőszrrelést.
Amúgy csöveink vannak, vágni, hajlítani is tudunk, de pont ekkora menetvágónk nincs az pedig szerintem kellene a csap végére.
Látható, hogy félig életveszélyesen szét van szedve a bojler. A csöpögés miatt. És pont ez az oka amiért kellene új.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!