Szabad falon kívül kulcsos idommal szerelni?
Figyelt kérdés
Fűtési rendszert és meleg vizet szabad falon kívül kulcsos idommal szerelni? Vagy a folyamatos hőváltozás miatt előbb utóbb csöpögni fog? (Amellett, hogy még ronda is, nem is olcsón vállalná a szaki.)2023. ápr. 9. 00:49
1/5 anonim válasza:
Szabad. Kalibrálót kell használni, és rendesen összedugva/összehúzva ,az nem fog csöpögni. Egyébként , pont-hogy beépíteni nem szabad a falba a kulcsost.
2/5 mindentudó99 válasza:
Csak falon kívül szabad kötni vele. De bármi más kötést se ildomos falba tenni mert az hiba lehetőség. Miért ronda? Semmit nem látsz belőle . A fűtésrendszer osztója látható de az mindíg látható bárhogy csinálod. Az enyém elèg jól elvan 15 éve csöpögés nélkül. De ha nem bízol benne mond neki hogy ne kulcsossal csinálja . Semmi nem olcsó már.
3/5 anonim válasza:
A press mehet falba.
Nekem kb 20 even at volt a falban kpe cso es konyok idom (ivoviznek). Vagyis az elozo lakonak. Egy idiota volt aki azt szerelte.
Mindenesetre ha az kibirta, akkor a press is.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, falba nem szeretnék semmit direkt mert ez egy kis könnyű szerkezetes faház nyaraló a Balatonon. De akkor rábolintok, hogy mehet majd így a szerelés csak elég szkeptikus voltam.
2023. ápr. 9. 12:16
5/5 anonim válasza:
Mondjuk én inkább ragaszkodnék a press idomokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!