Tudnátok tanácsot adni?
Figyelt kérdés
36 nm panel lakás, nem csövezett kábelek komplett cserèjèt szeretnèm. Tudom, hogy változó az ár ezèrt èrdemes árajánlatott kèrni. Nem szeretnèk felesleges munkát csináltatni árajánlattal, ezèrt mi az az összeg, ami elèg lenne? Vagy ha felhívok egy cèget, tudnak sac/kb összeget mondani?2023. márc. 27. 11:21
1/5 anonim válasza:
Attól is függ, hogy Pest vagy egy kisváros. De mondjuk igények szerint 600-800 ezertől, több millióig.
2/5 A kérdező kommentje:
Budapest
2023. márc. 27. 22:31
3/5 anonim válasza:
A nem csövezett kábelek bele vannak öntve a betonba?
4/5 A kérdező kommentje:
Èn úgy tudom, hogy igen. Vèsès szüksèges. Azt nem tudom, hogy a pamelt lehet e csöveztetni....
2023. márc. 28. 11:16
5/5 anonim válasza:
Panelt vésni nem lehet, csak marni. Azt sem bármilyen mélységben. Esélyes, hogy emiatt csövezni nem lehet, csak pl. MM kábelt használni. Statikust is érdemes megkérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!