Tudnatok nehany tanacsot adni kezdo "zoldsegesnek"? Nagyon megkoszonnem!
Van egy kis kertunk, ami kavicsokkal van boritva.Egyik nap olvastam egy konyvet es abban volt, hogy lehet venni ilyen oriasi ladakat es abban is lehet nehany dolgot "termeszteni".Szoval en lelkesen lemnetem es vettem 4ilyen iszonyat nagy ladat (2 hosszukas teglalap,es 2 kor alaku).Majd meg akarok tobbet is, de igy elsore ennyire gondoltam.Szoval szeretnek tanacsot kerni, hogy milyen fold kellene bele, meg, hogy milyen "vitaminokkal" turbozzam oket, ami kizarolag kornyezetbarat (tehat nem mutragya, vagy vegyszerek), es vegul, hogy milyen novenyek elnek meg benne?
En bazsalikomot,gyogynovenyeket,jegsalatat, esetleg paradicsomot szeretnek, de nem tudom, hogy ez megelne-e es ha nem akkor miket ajanlotok?
Ha esetleg van olyan internetes oldal ahol tobbet tudnak segiteni azt is megkoszonnem!
Ja, es Walesben elek, ugyhogy itt kicsit masabb az idojaras, mint Mo.n.
Elore is koszonom a valaszaitokat!!! :D
Jaj, koszonom a gyors es tenyleg hasznos valaszodat!
Akkor ugy latom van mibol valogatnom :D
Szoval akkor tozeges viragfold.
Meg arra is gondoltam, hogy csinalnek egy ilyen nagyobb ladaban komposztot, mert itt kulon kell gyujteni a konyhai szemetet, es arra gondoltam, hogy abbol kiveszem az "ertekesebb" reszeket es magam is csinalhatok komposztot a novenyek ala...!?
Ha esetleg meg tudtok olyan forrast ajanlani ahol tajekozodhatok, akkor nemzaklatlak majd titeket! :D
Koszi :D
Semmi baj, es koszi.
Akkor iden veszek, jovore meg sajatbol :D
Szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!