Tudnatok tanacsokat adni, hogy mi kene meg a szobamba? (KEP IS VAN! )
Most ujitottuk fel par honapja, es meg mindig ujitgatom igazabol, szepen lassan lepesrol lepesre , honaprol honapra! :)
Mar csak egy hofeher padloszonyeg hianyzik, 2db feher vagy lila babzsakfotel,egy ejjeli szekreny, mert ami most van az nem konkretan ejjeli szekreny, es polcok a falra! :)
Meg persze egy feher iroasztal..
Ezeket gondoltam en :)
Azert lenne ennyi feher, mert a fuggonyom is lila rojtfuggony, es nem akarom hogy tul lilas legyen minden... :)
Szerintetek?
:D
teljesen veletlen hagytam ott :D
vagyil lent volt a foldon, megcsinaltam az agyat, es feldobtam ra.. a teteleim is ott vannak szoval nem csak az ujsag :D
Nincs feltunesi viszketegsegem...
otleteket szeretnek kerni, hogy mivel dobhatnam fel meg...
nekem tetszik a kép alapján :)
nekem babarózsaszín szobám van, hasonló butorokkal.
nem tartom dedòsnak.. :)
amúgy szerintem képek dobjàk fel a legjobban a szobat, szemelyesse teszik:) bár ahogy már látom, van neked is. én keretbe tenném őket :)
20L
Én fiú vagyok nekem tetszik a szobád de a fehér padlószőnyeggel nem tudok egyet érteni.
16-17 éves vagy?
19 eves vagyok!
elozonek:
Amik a falon vannak keretek azokba majd kep kerul :)) csak meg nem jutottam el odaig hogy kinyomtattassam a kepeket fotova :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!