Födémszigetelés purhabbal vagy kőzetgyapottal?
Kőzetgyapottal, ha mink magunknak csináljuk kb 250-300 ezerből jönnénk ki, ezt már tudjuk. Ez a purhabos vagy milyen, mennyibe kerül kb.? Jobb, rosszabb, mint a kőzetgyapot?
Újítjuk a házunkat, teljesen régimódi, rossz a fűtés, szigeteletlen az egész ház, a födém, az ablakokon már az eső beesik. Most mindent csinálni akarunk szépen sorjában.
Az emelet penészedik a padlás szigetelés hiánya miatt.
Mit tanácsoltok, melyik a jobb födém szigetelés? Purhab, vagy kőzetgyapot? Melyik az olcsóbb?
Ahh, az kizárt.
Ezen az oldalon 200 ezer/M2 mindkét megoldás.
Szal alsó hangon olyan 10-12 millió forinttal számolj.
Tudjuk mennyi a kőzetgyapot, ahogy azt is, mennyire vastagon szeretnénk, és hogy mekkora a födémünk. :) Nincs ismeretlen tényező. Purhabnál van, de ahogy utána olvasgattam, ekkora födémre az kb 450 lenne...
Nem tudom érdemes e töbebt kifizetni érte...
3
Mire gondolsz? Nem tudok én sem sok mindent róla, nem vagyok se kőműves se építész, ezzel pont nem foglalkoztunk mikor megvettük.
Mit kellene kideríteni?
Legalább 2x drágább purhabbal. A habot eredetileg olyan helyekre szánták, ahova nehézkes rögzíteni a kőzetgyapotot. Egy hétköznapi padláson nincs ilyen gond.
/párazárót tegyél alá/
Nálam kőzetgyapot van.
Szanaszét szedték a nyestek az évek alatt. Valamiért imádják.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!