Vàlyogfal alapozàsa?
Figyelt kérdés
Vàlyogfalra(vert fal) mehet mèlyalapozó glettelès előtt? Illetve glettelès utàn? nem fogja gàtolni a szellőzèsèt?#Vályogfal glettelès
2023. márc. 15. 09:22
1/9 mindentudó99 válasza:
Ez attól függ vizes e a fal. Ha nem vizes tehetsz rá bármit.
2/9 anonim válasza:
Elsőnek részben van igaza.
Ha a talajnedvesség elleni szigetelés rendben van akkor mehetne rá.
De minek? A jó valyognak pont az a legnagyobb előnye, hogy szuper páraszabályozó. Ha lekened ezzel ezt meg is szünteted.
Ha a vizszigetelès nem jó akkor nam szabad lekenni akkor sem, ha jelenleg száraz, mert simán vizes lehet.
3/9 anonim válasza:
41%-os!
Meg tudod indokolni miért nem hasznos a válaszom? Szakmailag! Nem érzelmi alapon.
4/9 mindentudó99 válasza:
Ha rám gondolsz akkor nem en pintoztalak le. Most olvastam a válaszod. Nyomok egy zöldet.
5/9 anonim válasza:
Nem rád gondoltam! Téged is lepontozott.
6/9 A kérdező kommentje:
Közbe találtam légáteresztő alapozót azzal lealapozom, az a biztos.
Am én se pontoztam le senkit:)
2023. márc. 15. 12:12
7/9 anonim válasza:
6# azzal vigyáz! A marketing csodákra képes! Minden páraátetesztő lehet, még a diszperzit is az. Csak nem mindegy a réteg, és a mennyire.
9/9 anonim válasza:
Úgy összességében ezek a mélyalapozók mostani talàlmányok. Nem sok szüksèg van rá normális esetben.
Ha falról lecsiszolod, a vastag meszelést, javítod, gletteled,(meszes glett), utána meszeled, az jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!