Vegyes falazatú (tégla és vályog) háznál a téglából készült falakat szabad szigetelni kívülről? Nem akadályozza a vályog falak megfelelő szellőzését?
Figyelt kérdés
2022. nov. 16. 15:55
A kérdező szavazást indított:
Vályog
Vályogház
Építkezés
Szigetelés
Régi ház
Parasztház
Tégla
Fal
Találja fel végre valaki a feminizmus mentális betegségre a megfelelő gyógyszert
Jobbulást a feminista disznóknak
4 szavazat
1/5 anonim válasza:
Nikecellel semmi esetre. A szomszédomnak nem volt vizes a fala, mióta leszigetelt derék magasságig nedves belül. Nem érti miért. Potyognak le a holker lécek mindenütt. Vályog házas fórumokon vannak természetes anyagokból készült megoldások, ha mindenáron szeretnéd. Egyébként a födém szigetelés pont elég. Azt is megfelelő módon, nem modern építőanyagból készült házak mintájára.
2/5 anonim válasza:
Teglat elvileg igen de azzal nem vetesz hibat ha kozetgyapottal szigeteled az egeszet.
4/5 anonim válasza:
Nem értem a szavazásod mire irányul?- mert nem a szigetelesre, és értelmetlen.
Darabokba ne szigeteld, mert az a legrosszabb.
Először állapítsad meg a vízszigetelés tényét.
Ha van és jó, akkor gond nélkül szigetelhetsz bármivel.
Ha nem jó vagy nincsen, akkor nagy páraátetesztő természetes anyagokkal. Nádlemez, szalmabála, szalmapaplan stb. Kívülről mészvakolat vagy vályog tapasztással.
5/5 A kérdező kommentje:
A szavazás téves. Nem olvastam el figyelmesen és a kulcsszavak at írtam be véletlenül 😱 Köszönöm mindenkinek a tippeket előre és utólag is.
2022. nov. 17. 10:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!