A kérdésem arra irányul hogy nyáron lesz egy kis újítás. Ezt a parkettát láttam az OBI-ban, már most előre megtudok venni mindent, csak kérdés hogy megéri-e. Nyáron nem szoktak drágábbak lenni, vagy alapjáraton az infláció miatt drágább lesz addig vajon?
Tehát hogy érdemes most megvásárolnom, mint nyáron?
Ez a 4 699 Ft / m² ár szerintetek jó ár? Vagy ez drága?
Bocsi teljesen vakon vagyok ezekkel, sose vásároltam ilyesmit. Csak van hogy látok 3 ezerért is, valahol 6 ezerért. Szerintetek érdemes most, vagy várhatok vele nyárig?
Hülyeségeket írsz! Hagyd abba! Nem muszáj hozzászólni, egyszerűen nonszensz amit írsz, vitázni sem lehet vele, mert hogy? Nincs igazad! Ilyen nincs! Egy egyenetlenségektől mentes felületen alátéttel sem törik a nút még a 8mm-esnél sem! Mit gondolsz, azt minek gyártják meg hogy mernek rá 30 év garanciát vállalni? Ne fárasszuk már egymást legendákkal meg egyéb f...ságokkal, amit hallottál valakitől stb. stb. ilyen helyeken más probléma van, egyéb probléma... aljzatkiegyenlítőt is lehet önteni egyenetlenül, amikor egy látszólag egyenes de csak látszólag egyenes aljzatra rátaknyol a marhasz-r 2mm aljzatkiegyenlítőt úgy, hogy elhúzza glettvassal és arra utána ráburkol és ott törik a nút, azt elhiszem! Aztán ebből születnek olyan történetek, hogy az alátét miatt volt, meg hogy túl vékony volt a lamináltpadló és hasonló dolgok, véletlenül sem a melós volt a hibás!
2023. márc. 6. 14:14
12/15 anonim válasza:
#11: ok, en ezt elengedtem, elj csak abban a tudatban, hogy a Diego kifizeti a padlócserédet :)))
2023. márc. 6. 14:30
13/15 anonim válasza:
A Diego nem fizeti ki a padlócserémet, ha azt én raktam le és nem azzal a rendszerrel, amit Ők mondanak, hisz ezért rendszergarancia! Most ez hogy jött ide, hogy a Diego kifizeti-e? Eddig arról beszélgettünk, hogy a nút eltörik a 8mm-esnél ill. eltörik az alátét miatt! Hogy jön ide a Diego? Ilyet ki állított, hogy kifizeti a Diego, ha eltörik a nút...? Én azt állítottam (veled ellentétben), hogy csak akkor törhet el, ha az aljzat elégtelen, teljesen mindegy, hogy van alátét, hogy 8 vagy 10mm-es a lap!
2023. márc. 6. 15:39
14/15 anonim válasza:
#13: a 8mm terhelesre akkor is eltörik, ha sík az aljzat, es alatta van az előírt fólia + alátét.
Ha az aljzat egyenetlen, akkor sima járástol is par hét es recccs, nem erről beszéltem.
kb 1.5mm farostlemezről beszélünk mint teherviselő elem az összeeresztéseknél, a sarkoknál nagyon sérülekeny.
2023. márc. 6. 16:02
15/15 anonim válasza:
Persze, hogy eltörik! Nyilvánvalóan! Nincs olyan helyzet, ahol ne törne el! Azért árulják, hogy eltörd egy héten belül! Nálam is recseg ropog! Nyilván!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!