Hogyan kell parkettázni?
Figyelt kérdés
Betonig felszedtem a panellakásban a parkettát/szőnyeget és most le szeretném parkettázni. A parkettán és a parkettaszegélyen kívül mi kell hozzá? Snitzer, mérőszalag, derékszög, stb. szóval alapdolgok vannak. Köszönöm a segítséget!2022. nov. 1. 14:07
1/10 anonim válasza:
Ha volt parketta, akkor miért szedted fel?
2/10 A kérdező kommentje:
Csúnya volt, de a kiírt kérdésre szeretnék választ kapni.
2022. nov. 1. 14:18
3/10 anonim válasza:
A Youtube-on van egy rakás videó. Ott vannak a válaszok.
5/10 anonim válasza:
Parkettázas kissé nehezebb. Gondolom laminált padlóra gondoltál, youtube a válasz.
6/10 anonim válasza:
Ki a fas.znak jut ilyen egyáltalán az eszébe, most komolyan??
7/10 anonim válasza:
Jaj ezt nem ide akartam, bocsánat, 6-os voltam! :D
9/10 veterán vas válasza:
Ha nagy eltérések vannak a talajban, akkor terülőbeton.
Ha csak kisebbek, akkor az alátét szivacsréteg is elég.
/ami egyuttal kopogás csökkentő is/
Tekercsben kapható.
Ja és hasznos célszerszám a behúzóvas. kb. 2000Ft., de egy laposvasból is csinálhatsz.
Ezen kívül semmi extra, csak egy kis odafigyelés és szépérzék.
10/10 anonim válasza:
Aljzat kiegyenlítő, parkettaalátét ha kell vastag hőszigetelős, dekopir, szalagcsiszoló, szegbeütő és pár vödör lakk.
Gumikalapács és rángatóvas is jól tud jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!