Mennyiért cseréltetek bejárati ajtót mostanában?
Milyenek most az árak?
Bejárati ajtó cserét egy társasházban mennyiből lehet megúszni?
És milynem ajtót rakattatok be?
Persze, egy jó ajtó 300-nál kezdődik, ezt mikor mondta? mostmár 500, nem? sőt egy ablak is 900? egy kertkapu 1,5 millió? Beépítés díja meg az anyagárral egyezik, igaz?
Hagyjuk már ezt a butaságot, hogy elhisszük, hogy minőség már csakis csillagászati áron lehetséges.
Zárbetétet én külön szereztem be, az nem kínai.
Lassan majd dolgozzak 4 hónapot, hogy 1 db ajtót betegyenek, hogy a nagyközönség (a nincstelen szakértők) nehogy fikázzák a 200ezres ajtómat?
Általában azok a termékek kerülnek kevesebbe, amit szélesebb körben tudnak árulni. Nagyobb piaca van a megfizethetőbb, tömeggyártott ajtóknak, ezért kisebb haszonnal is nagyot szakítanak.
Arra azért felhívnám a figyelmeteket, hogy ezek még így is 200ezer forintba kerülnek, ami nem jelentéktelen összeg. Akinek igen, az tapsoljon magának.
Nekem nem fáj, ha 200 ezres ajtód van, én is tudtam vele élni évekig. De ha cseréltetni kellett volna, már nem ilyet tetetek be, mert láttam elég hátrányát nálunk és a szomszédságban és kész. Szerintem itt mindenki a kérdésre válaszolt az meg hogy egyébként az elvárások és igények szubjektívek az más kérdés.
A cégünknél is tudunk együtt élni a legolcsóbb gagyi műanyag ajtóval, de már nyitásnál megvan érzetre, hogy ez nem egy stabil szerkezet. Kössz, otthonra nem kéne.
Itthon egy ezer éves, mai szigetelési elvárásoknak abszolút nem megfelelő fa ajtónk van. Valószínű ezt is sokan fikáznák, és? Ettől én kevesebb leszek? :)
Az egyetlen érv, ami miatt lecserélnénk az a sz*r szigetelőképessége, semmi más.
Na kérem...
Ma cseréltettem ajtót, 144 000 forint volt szereléssel együtt.
A régi házgyári ajtó helyére
Kb 100 szor masszivabbnak tűnik ez az ajtó mint ami helyére be lett téve.
A zárbetés valószínüleg nema legbiztosabba betörök ellen, de a régi ajtóba is a legolcsóbb zárbetét volt mindig.
Igy nekem ez az ajtó teljesen megfelel és a sok burzsujnak lehet hihetetlen, de nekem igy elsőre nagyon megfelelő ez az ajtó.
A zárás/nyitás kényelmes, szép az ajtó.
A hangszigetelése is fényévekkel jobb mint a régi 40 éves ajtónak volt.
Amugy ez egy massziv vas ajtó.
Nem azért de aki ehelyett egy 500 ezres bejárati ajtót rakat be az vagy tele van felesleges pénzel, vagy csak sznob
Az az esetet kizárnám azért egy panellakás esetében hogy mondjuk 100 milliós értékeket véd ezért vesz drága ajtót.
Ugy hogy bocs "500 ezresek", de én ezt borravalóval együtt 150 ezerből megoldottam:D
Nem igazán értem a problémád. Az 500-ezresek valószínűleg nem csak a nagyi 70 éves sublótját és a gyerek szerteszéjjel-hagyott legóit tartják a lakásban. Én örülök, ha a társasházban csak az enyémnél láthatóan ócskább ajtók vannak, mert ha mégis betörő tévedne arra, akkor nem az enyémmel, hanem az ő ajtajukkal próbálkozik.
Egyébként pedig bármennyire furcsa, de nem mindenki szakad bele félmillió forintba, főleg nem akkor, ha a vagyonát védi. Az ajtót nem cseréljük évente. Mi legalábbis.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!