Mennyiért cseréltetek bejárati ajtót mostanában?
Milyenek most az árak?
Bejárati ajtó cserét egy társasházban mennyiből lehet megúszni?
És milynem ajtót rakattatok be?
460 ezer egy müanyag ajtóért soknak tűnik
Annyiért tuti valami faajtót vettem volna
De amugy most komolyan...
Mi a baj az olcsóbb kinai fém bejárati ajtókkal?
Egy átlag panellakásba mit kellene védeni annyira hogy valami páncélajtó féleséget kelljen berakni?
Komolyan kérdem
Még nem cseréltettük le, ajánlatot kértünk családi házhoz, 540 ezerről kaptunk. Nem a leggagyibb sz*r műanyag ajtó, de nem is a legjobb...
Ha már páncél ajtó a kérdés, szerinted akkor hol van értelme? Családi házban, ahol odébb lép kettőt egy betörő és betör egy ablakot? :D Szerintem pont ott nincs értelme, az meg mindenkinek a magánügye ki mit véd.
A kínai "biztonsági ajtó" is jó, a lakásunkban az volt. 8 éves volt, amikor beköltöztünk, ha benne volt a kulcs és lenyomtam véletlen a kilincset, hogy nyitom az ajtót és megyek, akkor összeakadt a zárszerkezetben valami, az ajtót nem lehetett becsukni, a kulcsot nem lehetett kihúzni, csak ha szétszedtük a zárat. Kb. háromszor kaptam hisztirohamot, mert nem értem oda időben, ahova indultam. Kijött egy mezei lakatos, kb. éppen csak azt nem mondta, hogy b*sszam meg a záramat (15 ezerért). Majd kihívtunk egy kínai ajtókra specializálódott zárast, aki szétbontotta a fél ajtót, elmondta, hogy elvannak ferdülve benne a nem tudom mik, úgy tudja megoldani, ha az 5 pontból, csak 3 fog záródni és kiiktatja azt a funkciót, hogyha be van zárva és bentről duplán lenyomod, akkor kinyílik. Egye fene, tudtunk vele együtt élni, plusz elmondta és meg is mutatta, hogy ezek az ajtók a kartonpapír kategória. Kicseréltettük a zárbetétet is valami normálisra és mindezért a sűrű anyázásokkal tűzdelt szerelésért kifizettünk 60 ezer forintot akkortájt, amikor egy új komplett ilyen ajtó 90-100 körül mozgott. Már akkor azt mondta a szaki, hogy normális ajtó 300-nál kezdődik, de amíg ezek vannak, addig legalább van melója... :D
Mellesleg 32 ugyanilyen ajtó volt a társasházban. A legtöbbet minimum nem lehetett kilinccsel se kívülről, se belülről nyitni, valahol le is volt törve és kb. két havonta szereltek valakinél zárat. Szóval tök poén, amikor van egy pöpec ajtód, ami leginkább csak téged szivat, de legalább csak az nem megy át rajta, aki nem akar...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!