Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Az mennyire normális jelenség,...

Az mennyire normális jelenség, hogy a konnektorok tele legyenek döglött hangyákkal? Vályogház.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2023. febr. 5. 20:15
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

[link]

"Ahol azonban megmaradnak, ott nemcsak a természetes élővilágnak okoznak nehézségeket. Az embereket is zavarják a nagy számban támadó rovarok. Ugyan nem harapnak, nem csípnek, de roppant kellemetlenek tudnak lenni. Sőt a brit megfigyelések szerint akár tüzet is okozhatnak: a neglectus valamiért betegesen vonzódik az elektromossághoz, jobban, mint a táplálékhoz vagy a vízhez. Előfordult például, hogy harmincötezer hangyatetemet találtak egy tenyérnyi elosztódobozban. A rovarok tehát könnyen rövidzárlatot okozhatnak, ami már több egyszerű kellemetlenségnél."

2023. febr. 5. 20:38
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Beköltöztek valahová a ház belsejében, ez elfordul.

Nekünk tégla házunk van, 15 éve építettük és a hangyák szinte rögtön megjelentek a vízcsövek mentén. legelőször a kád mögül kezdtek előjönni a vízcsap és a csempe közötti résen, szépen szórták kifelé a kifúrt ytong tégla porát. Aztán következő években megjelentek máshol is ahol a vízcsöveknél a falban tudtak közlekedni.

Vettem hangyairtó sprét és azt szoktam jó alaposan befújni, attól abbahagyják a mászkálást - nyilván a kádunk alatt is rengeteg hangyatetem lehet.

A konnektorba ne fújj ilyet, zárlatot csinálhat.

Hívni kellene egy rovarirtó szakembert és azzal megnézetni hogy hol lehet a hangyák fészke mert azzal kell valamit kezdeni.

2023. febr. 6. 00:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!