Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Ha a gáz a lakásban van, de...

Ha a gáz a lakásban van, de nem azzal fűtök, milyen gázos fűtőtest beszerelése a legolcsóbb?

Figyelt kérdés

Villannyal fűtöttem eddig, gáz ffogyasztásom havi 5 köbméter (főzőlap), így szinte teljesen kidobtak a rezsicsökkentésből, a havi 210 kwh villany nekem semmire nem elég. Jelenleg havi 56ezer a villany átalányom..

Szerintem ez nevetséges :(

Szóval arra gondoltam, hogy jobban kihasználom a gázt, akár egy gázbojlerrel, akár egy konvektorral.

Nem ismerem az eszközöket, sem a kivitelezés folyamatát, sem semmit, a lehető legolcsóbb gázos kiegészítő fűtés érdekelne.

Tudnátok ötleteket adni? Kb. árakkal.

2023. jan. 23. 10:33
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyiért dolgoznak felétek a gázszerelők.Én villanyszerelő vagyok.és ha az ügyfél úgy indít "lenne egy kis munka 1délután alatt meg van"el is küldöm a pi.ába.
2023. jan. 23. 15:12
 12/40 A kérdező kommentje:
Csak nyugodtan. Remélem lassan eljön az idő, hogy nem válogathatsz :)
2023. jan. 23. 15:39
 13/40 A kérdező kommentje:

Egyébként az én apám is villanyszerelő volt mielőtt meghalt, de 30 év alatt egy embert sem küldött el a p.csaba, de nem is válogatott, ugyanúgy elment téri néninek megjavítani a villanykapcsolot, miközben a president hotelt villanyszerelte.

És igen, rengetegszer belátta ha valami egyszerű / gyors munka, ezért nem húzta le az ügyfelet mindenféle indokkal, cserébe a következő problémánál is fel merték hívni telefonon.

2023. jan. 23. 15:45
 14/40 anonim ***** válasza:
23%
Az a világ elmúlt.nincs ingyen munka.
2023. jan. 23. 15:53
 15/40 A kérdező kommentje:
Majd most jön vissza az a világ, azzal együtt pedig remélhetőleg a tisztes ipar is.
2023. jan. 23. 15:57
 16/40 anonim ***** válasza:
Ma egy kicsit összetettebb a villanyszerelés mint 30 éve de sok más szakma is.magasak az elvárások.ma nem egy fröccsért dolgoznak az emberek.
2023. jan. 23. 16:14
 17/40 anonim ***** válasza:
Ezen tovább lépve.ÉN is villannyal fütök.mennyi.neked mennyi kilowat fogy?
2023. jan. 23. 16:17
 18/40 A kérdező kommentje:

Nem 30 eve, hanem 30 evig, ebbe beletartozik az elmúlt 5 év is. Annyira nem volt elavult szakember ha ő oktatta az OKJ huszárokat.

Egyébként 125 nm lakás szigetelés előtti állapotban tavalyi évben 10.000 kwh-t fogyasztott.

4 db gree comfort X, 6 fiókos fagyasztószekrény, hűtőszekrény, Ariston evo villanybojler (3 fő felhasználó), villanysuto, mikro, 3 tv, 3 laptop, vízforraló, 200 literes teknős akvárium fűtés + lámpa, 10 kg kapacitású mosógép, 12 terítékes mosogatógép van a háztartásban.

Egyedül a hűtő volt 20 éves, azt most lecsereltuk egy sokkal energiabaratabb verzióra.

Homeoffice van, tehát nappal is itthon vagyunk, és használjuk a dolgokat.

2023. jan. 23. 16:29
 19/40 A kérdező kommentje:
Ja és nincs H tarifa.
2023. jan. 23. 16:30
 20/40 anonim ***** válasza:
Kb azonosak a paraméterek.és a fogyasztásunk is.igaz nálunk 25fok van.és napelem.ilyen időben 400kw előző év január 1000kw.volt a legnagyobb fogyasztás.tavaly 6000huf volta a rezsim.szerintem gázzal is fizetnél ennyit,vagy többet.napelem a jövő.most szar a helyzet.de ez rendeződni fog.
2023. jan. 23. 17:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!