Ha a gáz a lakásban van, de nem azzal fűtök, milyen gázos fűtőtest beszerelése a legolcsóbb?
Villannyal fűtöttem eddig, gáz ffogyasztásom havi 5 köbméter (főzőlap), így szinte teljesen kidobtak a rezsicsökkentésből, a havi 210 kwh villany nekem semmire nem elég. Jelenleg havi 56ezer a villany átalányom..
Szerintem ez nevetséges :(
Szóval arra gondoltam, hogy jobban kihasználom a gázt, akár egy gázbojlerrel, akár egy konvektorral.
Nem ismerem az eszközöket, sem a kivitelezés folyamatát, sem semmit, a lehető legolcsóbb gázos kiegészítő fűtés érdekelne.
Tudnátok ötleteket adni? Kb. árakkal.
Egyébként az én apám is villanyszerelő volt mielőtt meghalt, de 30 év alatt egy embert sem küldött el a p.csaba, de nem is válogatott, ugyanúgy elment téri néninek megjavítani a villanykapcsolot, miközben a president hotelt villanyszerelte.
És igen, rengetegszer belátta ha valami egyszerű / gyors munka, ezért nem húzta le az ügyfelet mindenféle indokkal, cserébe a következő problémánál is fel merték hívni telefonon.
Nem 30 eve, hanem 30 evig, ebbe beletartozik az elmúlt 5 év is. Annyira nem volt elavult szakember ha ő oktatta az OKJ huszárokat.
Egyébként 125 nm lakás szigetelés előtti állapotban tavalyi évben 10.000 kwh-t fogyasztott.
4 db gree comfort X, 6 fiókos fagyasztószekrény, hűtőszekrény, Ariston evo villanybojler (3 fő felhasználó), villanysuto, mikro, 3 tv, 3 laptop, vízforraló, 200 literes teknős akvárium fűtés + lámpa, 10 kg kapacitású mosógép, 12 terítékes mosogatógép van a háztartásban.
Egyedül a hűtő volt 20 éves, azt most lecsereltuk egy sokkal energiabaratabb verzióra.
Homeoffice van, tehát nappal is itthon vagyunk, és használjuk a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!