Vár még valaki az otthonfelújítási támogatásra?
Figyelt kérdés
Holnap jár le a 60 nap, még semmi válasz. Olvastam, hogy a leállások miatt plusz 18 nap. Aggódunk, hogy valami nincs rendben. Akiket elutasítottak azok hamarabb kaptak választ?2023. jan. 21. 17:05
11/45 anonim válasza:
Sziasztok! A mai napon átutalták a pénzt. #3 voltam.
12/45 anonim válasza:
11es! Valamilyen értesítőt kaptál?
Mi november 8.-án adtuk be. És semmi.
13/45 anonim válasza:
Először nem. Úgy vettem észre hogy két bankkártyás vásárlás között egyszercsak ott volt a pénz a számlaegyenlegen. Aztán estére megérkezett ügyfélkapura a TO is. De az ügyfélkapun minden szűrőt ki kell kapcsolni h lásd.
Különben én január végén írtam a kincstárnak emailt hogy hogy áll az ügy. Egy napon belül válaszoltak, hogy beérkezett de még folyamatban van. Akkor azért ez egy kicsit megnyugtató volt.
16/45 anonim válasza:
Mi dec. 13-ÁN adtuk be, azóta nem jött semmi. Se ügyfélkapura, se bankba. Telefonon annyit mondtak, hogy beérkezett hozzájuk az igénylés, látják, de többet nem mondhatnak.
17/45 Carlsson válasza:
Mi december 18-án adtuk be, a mai napig nem kaptunk választ. (2023.02.16)
18/45 anonim válasza:
Ki is írták a honlapra, hogy decemberben brutál sok igénylést kaptak, nagyon el vannak úszva szerintem, de gondolom előbb-utóbb csak kapunk valami választ/pénzt.
19/45 A kérdező kommentje:
Ma megkaptuk a pénzt. Más értesítés nem jött.
2023. febr. 16. 16:53
20/45 anonim válasza:
Szuper!
Írtam emailt. Azt válaszolták,hogy elbírálás alatt... 12es vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!