Vár még valaki az otthonfelújítási támogatásra?
Nekem 17-én telt le a 30 nap elbírálási idő, online adtam be.A letöltési igazolást, hogy a címzett a dokumentumot átvette még akkor megkaptam, azóta nem jött semmi.
Ha hiánypótlást kértek volna gondolom értesítettek volna.Ma hívtam őket többször, de képtelenség elérni őket telefonon,ezért írtam emailt, de még arra sem érkezett válasz.Te postán adtad fel,hogy 60 napot írsz? Úgy tudom akkor 60 nap az elbírálás, de ez elég aggasztó,hogy semmi jelzés.
Megértem...én is így vagyok vele, , elég bosszantó, hogy ők nem tartják a határidőt,bezeg fordított estbe..!
Elhiszem, hogy elvannak havazva, gondolom utolsó pillanatokban egy csomóan beadták, de akkor is, na. Kaptam válsz emailt, de csak annyit, hogy elbírálás alatt vagyok és beérkezési sorrendbe zajlik.
Egy ismerős annyit mondott , hogy a 30 nap meghosszabbodott 60+18 napra.Bár erről én konkrétan sehol nem olvastam.
December 30-án adtam be ügyfélkapun, még semmi hír.
Olvastátok, hogy végül is március 31-ig beadható? Ezen eléggé meglepődtem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!