Otthonfelújítási támogatásnál kötelezően be kell adni mellékletként NAV-os nullás igazolást?
Figyelt kérdés
Nagyon köszönöm, ha megírja valaki, a MAK-ral beszélni lehetetlenség.2022. dec. 8. 03:02
2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves vagy, koszonom szepen.
Akkor ha már beadtam mindent, kerjemn ki, hianypotlaskent töltsem fel? Vagy hiqnypotolni csak akkor szabad, ha kifejezetten kérik?
Koszonom a tanácsod.
2022. dec. 8. 09:11
3/7 anonim válasza:
Akkor kell benyújtani, ha kérik a hp-ben. De addig kérd ki, ha már feltöltötted.
4/7 anonim válasza:
Tájékoztatójuk szerint nem kell, telefonon hívtam őket, ott meg azt mondták kell.
Én beadtam
5/7 A kérdező kommentje:
Koszonomn szepen. Megvan, kísértem. Akkor onszorgalombol töltsem is fel azonnal hianypotlasnak? Lehet ilyet?
2022. dec. 8. 13:12
6/7 anonim válasza:
nincs ilyen. meg kell várni a hiánypótló levelet. Ne pörögj ezen tovább, minden rendben lesz!
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves vagy. Köszönöm szépen. Megprobalok nem pörögni, csak nagyon közeleg a végső határidő...... igazán koszi, lenyugszom.
2022. dec. 9. 08:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!