Mikor voltak panelprogramok egy csomó panel miért nem vett részt benne?
Figyelt kérdés
Családi házban lakom de értelmezhetetlen számomra, az állam fizette egy részét vagy az egészet, de mégsem szavazták meg. Pedig csökkent volna a távhő, szebb lett volna az épületük illetve az ingatlan értékét is megdobja.2023. jan. 21. 14:25
11/11 anonim válasza:
9-10.
Erre akartam kilyukadni, köszönöm!
Régen sokkal egyszerűbb volt lakáshoz jutni, mint manapság. Nem azt mondom egyszerű volt és mindenki után dobálták a lakásokat, csak hogy egyszerűBB, mint manapság.
Amiket a 9-es leírt, az mind nagyon-nagyon szomorú, hogy régen lehetett ilyen könnyen lakáshoz jutni, manapság pedig nem lehet. Ez elég szomorú és mindenki elgondolkodhatna rajta.
Tudom, hogy mi a helyzet, csak pont azt akartam végre más is kimondja ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!