Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Fürdőszobában a pult szegélye...

Fürdőszobában a pult szegélye feljött egy helyen, mivel lehet megragasztani?

Figyelt kérdés
2023. jan. 2. 12:43
 1/10 anonim ***** válasza:
Milyen pult és milyen szegély?
2023. jan. 2. 12:55
 2/10 A kérdező kommentje:

Remélem érthetően írom le :)

Olyan pultom van a fürdőszobában a csap körül, mint ami a konyhákban szokott lenni. A falak mentén szegély van a pult és a csempe közt. Ez a szegély ez egy kis műanyag sínbe van becsúsztatva, és le van ragasztva. Nekem egy helyen feljött és ehhez szeretnék venni valami ragasztót.

Bocsánat ha érthetetlen, nem tudom hogy írjam le. :)

2023. jan. 2. 12:59
 3/10 anonim ***** válasza:

Ha jól értem, akkor vízvetőről van szó, ami ragasztással van rögzítve.

Szaniter szilikon ragasztót mondanék, bár csak ennyi ragasztás miatt lehet felesleges megvenni, ha nincs otthon.

2023. jan. 2. 13:09
 4/10 A kérdező kommentje:
Megnéztem a neten, igen, vízvető ez, és benne “papír” (ami nem papír tudom) jött fel.
2023. jan. 2. 13:16
 5/10 anonim ***** válasza:
Az a papír valószínűleg élfólia lesz. Én eddig csak olyan vízvetőt láttam, amibe bele van csúsztatva az élfólia, nem láttam még ragasztottat.
2023. jan. 2. 13:27
 6/10 A kérdező kommentje:

Hú, na most ne nézzetek hülyének, de már nem vagyok abban biztos, hogy ragasztva van. 😅

Sokszor víz érte (nem volt akkor még kádparavánunk), emiatt az élfólia kicsit domború lett és az alsó részén kijött, kiáll, eláll.

Most már csak az a baj, hogy a kádparaván oda van szerelve a pult mellé és nem tudnám becsúsztatni az újat a helyére. 😔

2023. jan. 2. 14:38
 7/10 anonim ***** válasza:
Ez esetben vagy szét kell bontani ott mindent, hogy ki tudd cserélni az élfóliát, vagy kell venni új vízvetőt, ami nem ilyen becsúsztatós típusú, ahhoz nem kell lebontani a paravánt.
2023. jan. 2. 15:09
 8/10 A kérdező kommentje:
Ha veszek oda új élfóliát, nem lehet berakni valahogyan szerinted? Azt nézem, hogy felül és alul van kis műanyag átlátszó valami, esetleg bebújtatni? 🤔
2023. jan. 2. 15:36
 9/10 A kérdező kommentje:
Vagy azt csak az oldalán lehet becsúsztatni?
2023. jan. 2. 15:59
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg az oldalán kell becsúsztatni, viszonylag törékeny a fólia, ezért máshogy nem egyszerű.
2023. jan. 2. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!