Magasfényű fehér színű konyhapultról vélemények?
Sziasztok!
Nagyban lakásfelújítás zajlik most nálunk éppen és nagyon elgondolkodtunk a konyhabútoron.
Sötét fa színű lennének az alsó szekrények és magasfényű fehér a felső. Ehhez magasfényű fehér konyhapultot szeretnénk, viszont erősen elgondolkodtam rajta, hogy vajon nagyon kényes-e, nehéz-e tisztán tartani, könnyen karcolódik-e, stb.
Minden véleményre, tapasztalatra kíváncsi vagyok, kérlek segítsetek nekem.
Én óvakodnék tőle. Világos bézs, de matt munkalapom van. Minden apró porszem meglátszik rajta, így állandóan törölgetem. Ennek ellenére szeretem, úgyhogy nem gond. De ha fényes lenne és még az ujjlenyomatok is meglátszanának rajta, attól egyenesen rosszul lennék. Én az a típus vagyok, aki ezt nem tudná nézni, úgyhogy valószínű többet törölgetném, mint amennyit ér az egész. :)
Mielőtt megveszitek, mindenképpen tapogassatok össze egy mintadarabot, hogy mennyire "fogékony" erre!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!