Kátrányfoltot mivel lehetne eltüntetni fehér falon?
Ezt ugye te sem gondoltad komolyan.
A házat ne építsem fel újból??
Előbb leverni azt a részt, de legalábbis lecsiszolni, bevakolni, aztán újrafesteni.
Laikusként így gondolom.
Most miért kell személyeskedni?
Leírtam az egyetlen normális megoldást. Gondold végig!
A tégla kátrányos, hiába fested te a falat, azon újra ki fog ütni a kátrány.
Köszönöm mindenkinek, aki tudott egy picit is gondolkodni és nem milliós költségbe verni egy teljes újjáépítéssel. (Három szintes ház.)
Amúgy magam kitaláltam, és már meg is oldottam kb. ezer Ft-ból.
Amúgy matt fehér spray eltüntette teljes mértékig.
Leírtam, hogy hátha más is így jár, akkor fillérekből megoldhatja. Ráadásul többet már semmi sem oldja fel a festéket az angol leírása szerint, azaz egyben filmszerűen impregnálta is a foltot.
B.U.É.K. mindenkinek.
Köszi a hozzászólást, de mint írtam már megoldottam ezer Ft-ból azonnal száradó matt fehér spray-vel. A hajnal óta szakadó eső sem okozott újabb barna foltot a falon.
Abban is igazad van, hogy egy apró hibáért csak a teljesen hülyék vernék szét az egész házat. Ráadásul a hozzászóló nem is látja be, hogy mekkora idióta, de még ki is kérte magának.
Sajnos ide korlátozás nélkül minden őrült beírhat aki otthon unatkozik. Azt is megértem, hogy aki értette a szakmáját, az már valahol külföldön dolgozik, és itthon már csak a sehová sem kellő maradék van...
Én naívan azt gondoltam, hogy majd olvassa egy szobafestő aki már sokszor találkozott ilyennel és van benne rutinja.
Amúgy minden felmerülő munkát megoldok a ház körül, mert a mostani iparosok nagyobbik része csak kárt tud okozni, és aranyárban dolgozik, ha egyáltalán elvállal egy kisebb munkát. (Tisztelet a kevés kivételnek.)
BUÉK.
Kedves kérdező!
Azt megtudnád mondani hogy azt a festéket amivel lefujtad azt át lehete festeni rendes falfestékkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!