Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Konyhafalat (konyhaszekrény...

Konyhafalat (konyhaszekrény és pult között) mivel burkolnátok le?

Figyelt kérdés
Felújítjuk tavasszal a konyhát. Most csempe van, amit le fogunk verni, de nem tudom mit is tehetnénk a helyére.
2018. jan. 13. 18:26
 1/7 anonim ***** válasza:
22%
Szeletelt tégla.
2018. jan. 13. 18:31
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Másik csempét. Vagy nekem az üveg burkolat is tetszik, de ez nemtudom mennyire néz ki jól a mindennapos használatban.
2018. jan. 13. 18:43
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Csempet. Az konnyen tisztithato. Konyhaban meg ez fontos. Konnyen rafroccsennek dolgok meg rarakodik a zsir.
2018. jan. 13. 18:54
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ami szóba jöhet, az csempe, gránitlap, üveglap, nemesacél, esetleg müanyag padló, vagy linóleum, ha nagyon spórolni kell, - de mindenképpen valami jól lemosható, tisztítható felület.
2018. jan. 13. 19:01
 5/7 anonim ***** válasza:
49%

Ez nyilván függ a konyha stílusától is.

Nekünk elég rusztikus a konyhánk, mi a parafa mellett döntöttünk.

Mielőtt valaki leszólna:

[link]

2018. jan. 13. 19:55
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Csempére szavazok én is
2018. jan. 13. 20:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Csempét, szerintem. Mindenképpen olyat, ami könnyen tisztítható, fertőtleníthető és esetleg a nap nem szívja ki (ismerősöm valami műanyag cuccot csinált a konyhában, a pultok mögé, a nap olyan szögben esett be, hogy kiszívta az egészet és ilyen depi sárga lett. ne kérdezd a nevét a cuccnak, de nagyon gáz xD + a sok sikálástól is fakult)
2018. jan. 15. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!