Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Kivegyem most az OTP lakástaka...

Kivegyem most az OTP lakástakarékot? Még lenne 4 év.

Figyelt kérdés

10 évre kötöttem szerződést. Nem nagy összeggel, 5000 Ft-ot fizetek havonta. 6 éve fizetem, még lenne 4 év. Viszont most nagyon kellene a fürdőszoba felújításra. Nem tudom mennyit fog érni az a pénz 4 év múlva ilyen áremelkedés mellett.

Mit tegyek?

2022. dec. 1. 14:06
 1/2 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Ilyen inláció mellett inkább vedd ki ha most van rá szükséged . Én 5 évig havi 10 ét fizettem. Házfelújításra. De tulajdonképpen a házam is újszerű nem is lett volna olyan amire ráköltsem. Kivettem mert az autóm már 20 éves lett. Vettem másikat abba tettem a pénzt. Másik példa szüleim fizették 10 évig. Na lebeszélték a mesterek kel a házszigetelést. Ősszel megegyeztek tavasszal jönnek. Az anyagokat nem vették meg előre mert hát majd ráér akkor. Pont akkor jött az árrobbanás covid stb mikor aktuális lett a vásárlás pont az az összeg ment a levesbe amit az állam ugye hozzátett. Mind elvitte a drágulás. Nem ér a pénzünk semmit szerintem használd fel.
2022. dec. 1. 14:39
 2/2 anonim ***** válasza:

Én az egyiket tavaly novemberben,a másikat idén szeptemberben "vettem ki",--igaz,nekem pont lejártak.Nálam "csak" az a helyzet,hogy lemondtam az állami támogatásról. A Dél-Alföldön lakom,a lakásfelújításhoz Szerbiából alig több,mint a fele áron hozok be MINDEN anyagot,mint az itthoni árak.

Sok-sok ismerősöm tett így,sokan a szerződést felbontva szedik ki a pénzüket.

2022. dec. 1. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!