Mindenképp kell igazolni számlával a lakástakarék összeg felhasználását?
Én 2 éve csináltam belőle a lakásfelújítást....
Csak az összeg 70%-ról volt számlám,a többit lehet úgy,hogy "saját kivitelezés".
Ilyenkor valamennyi összeget(ha jól eméxem,12k-t kellett fizetnem az otp-ben,és kiküldték a saját//szerződött ingatlan becsüsüket. Az,-mikor meglátta,hogy mennyi minden lett saját kezűleg megcsinálva,azonnal írta is alá a papírt,nekem semmi dolgom nem volt,hisz ő adta le az igazolást.
Még annyi...
Ha lejár,utána még 2~2,5 hónap,mire felvehető. DE! nem kell felvenned,csak akkor,ha ténylegesen kezded a munkát.(egy éven belül) És attól a dátumtól lehetnek számláid. Felújításkor csak beépített bútort,és készüléket fogadnak el,pl direkt oda gyártott gardróbot,vagy kazánt,bojlert,de pl mosó,-mosogatógépet nem,-hiába beépített. Otp-ben van listájuk.
Még annyi,hogy ez két éve nyári infó,amikor még "élt" a lakáskassza(de szerintem nem sok mi változott)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!