230 és 240 cm belmagasság tűéles tükörfóliával kellemesebb ("elfogadhatóbb?") érzetet nyújtana a jelenlegi két alacsony belmagasságú szoba térérzetéhez viszonyítva? Javít ezen az éles "képet" visszatükröző tükörfólia - legalább valamelyest?
Nem akarunk magasabb mennyezetet (átalakítással), mivel a fűtés miatt ez a két magasság most jó! Pláne, hogy az egyik szoba nagy (nem kis 5x5-ös, mint a 230-as), nagy helyiséget meg 240 cm belmagasság helyett átalakítva pl. 4, vagy 5 méteresre, kész rémálom lehet kifűteni.
(A tükörfólia a mennyezetre menne.)
Nem értem, érthetetlenül fogalmazol.
Nagy volt a belmagasság, s ezt csináltátok belőle, most meg kicsi lett?
Jelenlegi két (230 és 240 cm belmagasságú) szoba tűéles tükörfóliával kellemesebb ("elfogadhatóbb?") érzetet nyújtana?
Javít ezen (kis belmagasság miatt szűkös térérzeten) az éles "képet" visszatükröző tükörfólia - legalább valamelyest?
Csupán ennyi a kérdés.
Mivel:
"Nem akarunk magasabb mennyezetet (átalakítással), a fűtés miatt ez a két magasság most jó!"
"Pláne, hogy az egyik szoba nagy (nem kis 5x5-ös, mint a 230-as)."
"Nagy helyiséget kész rémálom lehet kifűteni."
Éppen ezért nem kívánunk semmit sem magasabbra átalakítani.
Tényleg csak azt tudom megismételni, amit már írtam - ne haragudj.
Az egyenest gletteléssel meg lehet oldani. Ha kell, akár két/három rétegben. A kérdés az, hogy javít ezen a kis belmagasság miatti szűkösségen az éles képet visszatükröző tükörfólia - legalább valamelyest?
Ötös csarnokát nem értem. Furcsa válaszadó.
Itt sokkal inkább teremgarázs benyomása áll fenn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!