Igaza lehet a közeli ismerőseimnek?
Figyelt kérdés
Bitumenes zsindelyes tetőnk van, amiről tudni kell, hogy legkésőbb 6-8 évente érdemes lecserélni, mert az idő kikezdi a szépségét. Eddig két ilyen csereciklusunk volt, jövőre lenne a következő betervezve, de közeli barátaim igyekeznek lebeszélni róla, hogy szerintük ez pénzkidobás, mert a tetőnek nem szépnek kell lennie, hanem funkcionálisnak. Ebben igazuk is van, de szerintem a ház szépségéhez a tető is hozzátartozik, nem csak a külső falak. Erre ilyen érvek hangoznak el, hogy a tetőt nem nézi senki... Amúgy ebben is igazuk van, de engem zavar, hogy valami el van használódva és úgyhagyom... Holott megtehetném, hogy lecseréltetem, hiszen van rá pénzem.2022. okt. 25. 16:41
A kérdező szavazást indított:
Funkcionálisnak kell lennie a tetőnek, nem számít a szépség
Fontos a tető szépsége, elhasználódik, akkor cserélni kell
14 szavazat
1/15 anonim válasza:
Tőlem cseréltetheted évente is, de én se cserélném le, ha semmi baja, francokat se érdekel, hogy megfakult a színe.
2/15 anonim válasza:
Mitől szép a bitumenes zsindely? Én kicserélném cseréptetőre, az szép is, és a te életedben már tutira nem kell cserélgetni.
3/15 anonim válasza:
A bitumenes zsindely egy undormány szerintem, mindegy, hogy milyen állapotban van.
Én tuti nem cserélgetném.
De ha te szeretnéd, hát rajta. Te döntöd el, hogy mire költöd a pénzedet.
4/15 anonim válasza:
6 évente a lakást nem festem ki, nem, hogy a tetőt cserélgessem.
5/15 anonim válasza:
Ha van pénzed, akkor miért nem csiláltatsz rendes cserép tetőt?
6/15 mindentudó99 válasza:
Biztos nem cserélgetném 6 évente. Iszonyat pénzkidobás. Ronda is mint a bűn. Raknék cserepet
7/15 anonim válasza:
Bitumenzsindely újonnan is randa úgyhogy fölösleges emiatt lecserélni.
8/15 anonim válasza:
Én kicseréltem piros lemeztetőre. Szebb, nem tűzveszélyes, könnyű, és a felszerelés sem atomfizika.
Akár méretre is gyártható,
9/15 anonim válasza:
Én beton cserépre cserélném, magamnak is ilyet rakattam 30 év garancia! Gondolom ez a színére is vonatkozik
10/15 A kérdező kommentje:
Meg fogom kérdezni a mestereket mit ajánlanak.
2022. okt. 25. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!