Ismerőseim,Rokonaim és még sok más közeli ember hozzám,elkapták a Korona vírust, tavaj óta, március óta , én miért nem kaptam el ?
Nálunk ugyanez, kb mindenki elkapta körülöttem, én nem.
Mondjuk nálunk a feleségemnél közepesen súlyos és az anyósomnál volt súlyos eset is. De nejemmel pl együtt aludtunk és mégse kaptam el tőle.
Nem lehet tudni, miért nem kaptad el. Nekem a párom volt koronás, nyilván szoros kontaktban voltunk előtte is, közben is, mégse kaptam el. Egyébként qrvára nem hiányzott, örülök hogy ő is egy hét alatt túl volt rajta viszonylag enyhe tünetekkel.
Egyébként elég érdekes hogy azt szeretnéd, hogy beteg legyél.
A tavaly szót így írjuk helyesen!
Olyan szánalmas a rinyálásod. De kívánom, hogy vágyad minél előbb teljesüljön, ha ennyire beteg szeretnél lenni. Csak nehogy aztán csúnyán visszanyaljon a fagyi.
Immunrendszer erősségről még sose hallottál? Nem mindenki lesz beteg! 🙄😣
jó ötlet
pl nagynéném is tökre pihent volna egyet, sokat aludni, meg masszőr is foglalkozzon vele.
össze is jött, úgy elütötte egy autó, hogy 2 hónapig volt kórházban, 6 hétig fel se állt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!