Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Ismerősömnél gáz bevezetés...

Ismerősömnél gáz bevezetés közben (szigetelt ötrétegű műanyag csővel) megsérült egy keresztező villanyvezeték. Megfelelő e ha a mester ezt így ebben az állapotában befalazza?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2022. okt. 25. 11:22
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Pontosabban ez a radiátorokat összekötő ötrétegű műanyag cső... Vagyis igazából ez vízszerelés téma... Csak azzal függ össze hogy most létesítenek nála központi fűtést kondenz gázkazános megoldással.... Most csinálnak mindent nulláról
2022. okt. 25. 11:27
 2/11 anonim ***** válasza:

Már lehet kapni vezeték toldót.Bizzad ezt vill.szer. szakemberre .

Ez a szig,szalagos megoldás már a múlté.A vizesnek így is megfelel.

2022. okt. 25. 11:47
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszi! - valójában én azt sem tudom hogy a vezetéknek csak a burkolata sérült meg vagy pedig szakadt is a vezeték részben vagy teljesen... De úgy tűnik az ismerősöm sem tudja mert kérdeztem hogy melyik verzió van és nem tudott rá válaszolni
2022. okt. 25. 12:06
 4/11 anonim ***** válasza:
84%

Addig elmegy amíg elő nem jön szakképzett szakember

De be is falazthatja, aztán ha elmálik a szigetelés lehet keresni hol van zárlat...

2022. okt. 25. 12:29
 5/11 anonim ***** válasza:
88%

Lakástűznél legalább nem lesz gond feltárni a forrást!

[link]

Ilyen gányolás esetén a biztosító sem fizet.

2022. okt. 25. 13:07
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
A helyzet hogy régen sok mindent oldottak meg így és amúgy többségben bírták. Na de mi most huzattunk át egy kádár kockát még a villanyszerelő is azt mondta rég látott ilyen kokányolásokat… na màr most ház áll szóval nem volt semmi baj de… regen közel nem voltak ilyen terhelésnek kitéve a vezetékek szóval ha lehet inkább csináld meg szakszerűen.
2022. okt. 25. 13:33
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem megfelelő, szakszerűen kellene a toldást elkészíteni, de inkább újra kellene húzni azt a vezetéket.
2022. okt. 25. 17:11
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy nem tudom mire számított a kedves vízszerelő, amikor a frissen begipszelt vezetéknél kezdett el vésni.
2022. okt. 25. 17:14
 9/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a hozzászólásokat
2022. okt. 25. 18:52
 10/11 anonim ***** válasza:
84%
Újra kell húzni + a gégecső hiányzó szakaszát is pótolni kell. Mondjuk azt sem értem MBCU miért gégecsőbe van, már ivet hajlítani sem tudnak?!
2022. okt. 26. 01:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!