Vízbázisú vödrös oltott mész 16 literes - elfogadható e ha a felső öt és fél cm sima víz csak alatta van mész?
Figyelt kérdés
Tegnap vettem egy nagy multi cégnél.2022. okt. 14. 16:10
1/16 anonim válasza:
"Vízbázisú " Mit jelent? Miben különbözik az oltott mésztöl?
2/16 anonim válasza:
Amikor a leülepedést tanították a suliban, akkor hiányoztál??
3/16 A kérdező kommentje:
Kettes válaszoló a magad fajták között oszd az észt.. de inkább húzd le magad a budin
Képzeld hallottam már repedés ről.... Mi az hogy ben nem vagyok otthon láttam már oltott meszet úgyis hogy nem volt a tetején víz.
Gyökér
2022. okt. 14. 17:23
4/16 A kérdező kommentje:
Nem biztos hogy helyes a kifejezés amit írtam hogy vízbázisú hát vízzel oldódik vízzel lehet hígítani
2022. okt. 14. 17:23
5/16 anonim válasza:
Ha már a meszeléshez is hülye vagy és kérdés kell feltenned egyértelmű, hogy ki is a falusi gyökér.
Na nem zavarlak meszeld csak ki a disznóólat mielőtt beköltözöl röfi !
6/16 A kérdező kommentje:
Így mondta az eladó a hölgy hogy mész festék
A vödörre rá van írva hogy oltott mész
Pénz nem lehet hígítani maximum 50% mértékben
2022. okt. 14. 17:46
7/16 A kérdező kommentje:
Te agyhalott mi az hogy a meszeléshez is.....
Életemben nem meszeltem még, de most majd kell...
2022. okt. 14. 17:48
8/16 A kérdező kommentje:
Persze Nagy vonalakban azért tudom hogy mi az hogy meszelés Vagy legalábbis beszéltem már olyan emberrel aki hallott már olyanról aki látott már meszelést
2022. okt. 14. 17:50
9/16 anonim válasza:
Oltott meszet, ha használatra kész állapotban szerelik ki műanyag edénybe, tárolás után ülepszik.
Fel kell keverni és használható.
10/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!
2022. okt. 15. 04:16
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!