Vízbázisú vödrös oltott mész 16 literes - elfogadható e ha a felső öt és fél cm sima víz csak alatta van mész?
Figyelt kérdés
Tegnap vettem egy nagy multi cégnél.2022. okt. 14. 16:10
11/16 A kérdező kommentje:
A fentebbi "pénz nem lehet hígítani"... Az a valóságban úgy hangzott el, hogy: vízzel lehet hígítani. Bocs', mikrofonról mondtam, nem azt írta...,
2022. okt. 15. 04:19
13/16 A kérdező kommentje:
Házban, de nem a lakásban hanem van alatta egy körülbelül 9 négyzetméteres pince, téglafalú és azt akarom egyrészt fertőtleníteni másrészt talán A kis kétliteres kézi permetező mmel rá spriccelt mész akadályozza a téglarésekből ki pergő homokot maltert ki potyogni...
Persze utóbbi célra majd valami határozottabb megoldást is elkövetek... Ez most elsődlegesen fertőtlenítés céljából lesz.
Néhány hete már szét spricceltem egy ugyanilyen ötliteres meszet... Csak kevés lett.
2022. okt. 16. 09:25
14/16 A kérdező kommentje:
Azért vettem 16 literes t, mert csak kétszer olyan drága volt mint az 5 literes.... De ugye háromszor annyi a mennyisége
2022. okt. 16. 09:26
15/16 anonim válasza:
A meszelés kipotyogást nem gátolja meg.
Máskor vegyél zsákos meszet, abból kikevered magadnak!
Sokkal olcsóbb.
16/16 A kérdező kommentje:
Köszi az ötletet
2022. okt. 17. 14:05
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!