Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Egy kádcsere mennyibe kerül...

Egy kádcsere mennyibe kerül kb? Munkadíjra gondolok. A kádnak nem kell méregdrágának lennie.

Figyelt kérdés
Megyéket is írhattok, ha nem baj.
2022. okt. 11. 10:51
 1/9 nemaRendőrség ***** válasza:

Ugyanolyanról ugyanolyanra?

Vagy teljesen mások a méretei és van ahol csempét kell bontani és csempézni kell

2022. okt. 11. 11:14
 2/9 A kérdező kommentje:
Valószínűleg csempét is kell.
2022. okt. 11. 11:17
 3/9 anonim ***** válasza:
A munkadíjat a mester mondja meg. A haveri szívességtől kezdve 100+ ezer forintig bármi lehet.
2022. okt. 11. 11:38
 4/9 A kérdező kommentje:
Azért egy átlagár csak van.
2022. okt. 11. 12:32
 5/9 anonim ***** válasza:

Nincs átlagár, úgy, ahogy két azonos fürdőszoba és helyzet sincsen.

Ez csak a két első találat, ahol konkrét árak is vannak:

[link]

[link]

De ha nagyon szeretnél egy becsült összeget, szerintem félmillióból kijön.

2022. okt. 11. 13:26
 6/9 A kérdező kommentje:
Azer fél millió egy kádra szerintem sok.
2022. okt. 11. 13:48
 7/9 anonim ***** válasza:

Igen sok.

De még mindig nyitott a kérdés, hogy mit jelent a "méregdrága". Elég a 30 ezres kád vagy valami jacuzzisat szeretnél? Valami extra csillivilli csempével van burkolva a fürdőszoba vagy a normál fehér csempével? Megoldott a sitt eltüntetés vagy nem? Plusz tuti, hogy nem fog felmerülni semmi előre nem látott dolog a csere közben, ami plusz 10-20-30 ezer forintba kerül?

Ki lehet hozni 100.000 Ft-ból is ha mindent te csinálsz, ügyes vagy és szerencséd is van. Ellenkező esetben határ a csillagos ég.

Beszélj egy kivitelezővel, az (még) ingyen van és fog mondani neked a hely tükrében egy viszonylag pontos árat.

2022. okt. 11. 14:15
 8/9 A kérdező kommentje:

Írtam, hogy a kádnak nem kell extrának lennie. Elég egy normális egyszerű kád. 50-60 körül néztem.

Normál csempe van abból is. Remélem nem jönne közbe semmi extra dolog, még csak az kéne.

A kérdést azért írtam ki, hátha valaki mostanában csináltatott és tudja az árakat.

Még egyenlőre gyüjtögető módban vagyunk.

2022. okt. 11. 17:14
 9/9 anonim ***** válasza:
100-200 között meglehet.
2022. okt. 11. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!