Egy kádcsere mennyibe kerül kb? Munkadíjra gondolok. A kádnak nem kell méregdrágának lennie.
Ugyanolyanról ugyanolyanra?
Vagy teljesen mások a méretei és van ahol csempét kell bontani és csempézni kell
Igen sok.
De még mindig nyitott a kérdés, hogy mit jelent a "méregdrága". Elég a 30 ezres kád vagy valami jacuzzisat szeretnél? Valami extra csillivilli csempével van burkolva a fürdőszoba vagy a normál fehér csempével? Megoldott a sitt eltüntetés vagy nem? Plusz tuti, hogy nem fog felmerülni semmi előre nem látott dolog a csere közben, ami plusz 10-20-30 ezer forintba kerül?
Ki lehet hozni 100.000 Ft-ból is ha mindent te csinálsz, ügyes vagy és szerencséd is van. Ellenkező esetben határ a csillagos ég.
Beszélj egy kivitelezővel, az (még) ingyen van és fog mondani neked a hely tükrében egy viszonylag pontos árat.
Írtam, hogy a kádnak nem kell extrának lennie. Elég egy normális egyszerű kád. 50-60 körül néztem.
Normál csempe van abból is. Remélem nem jönne közbe semmi extra dolog, még csak az kéne.
A kérdést azért írtam ki, hátha valaki mostanában csináltatott és tudja az árakat.
Még egyenlőre gyüjtögető módban vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!