Miért van rés az ajtón, ha rásüt a nap?
Figyelt kérdés
Nemrég vettünk egy kültéri, műanyag ajtót. Beállítottuk jól, szépen záródik.
Viszont azt vettem észre, hogy délelőtt amikor rásüt a nap, akkor egy jó nagy rés jelenik meg a zár oldalán, alul és felül. Ez mitől lehet? Mit lehetne tenni ellene?
2022. okt. 3. 09:12
2/21 anonim válasza:
Tágulás a hő hatására (vagy az ajtó, vagy az ajtótok tágul és vetemedik)?
3/21 A kérdező kommentje:
De egy kültéri ajtónál nem kellene nem?
2022. okt. 3. 10:18
4/21 anonim válasza:
Nem kellene, szólj annak, aki beépítette. Vagy ócska minöséget vettetek, mert az olcsóbb, akkor a ti hibátok
5/21 anonim válasza:
Valószínűleg nem csak akkor van rés, mikor rásüt a nap. Próbáld ki este egy elemlámpával is. Ha látod a fényt, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem záródik jól az ajtód.
6/21 anonim válasza:
Idős vagyok, de ilyennel (műanyag esetében) még nem találkoztam. Tegyél úgy, ahogyan az #5 (13:41) javasolja.
7/21 A kérdező kommentje:
Csak délelőtt van rés. Nem olyan rés van, hogy csak a fény éppen beszűrődik, hanem kb fél centi. Aztán amikor már nem süt rá a nap, akkor szépen lassan visszaáll. Most hajnalban olyan fixen benn van, ahogy csak lehet.
Az egészben az a szomorú, hogy azért cseréltem ki az ajtót, mert egy régi fenyő ajtó volt, amin már mindenhol voltak rések.
2022. okt. 4. 07:08
8/21 anonim válasza:
TE vetted az ajtót, vagy aki berakta, az hozta? Mindenképpen nála kell reklamálni, mert ilyet még életemben nem hallottam, hoyg müanyag ajtó megvetemedjen
9/21 A kérdező kommentje:
Én vettem az OBI-ban és én tettem be. Tettem már be pár ajtót, ami azóta is jó, de így még sose jártam.
2022. okt. 4. 09:01
10/21 anonim válasza:
Obiban gondolom a legócskább vackot vetted.
Ott kell reklamálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!