Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Milyen következményei lehetnek...

Milyen következményei lehetnek a most várható "energia"válságnak az építkezésekre?

Figyelt kérdés

Van 1 lakásom amit 1-2 éve vettem de a felújítást még nem tudtam elkezdeni, csak mostanában tudnám. Érdemes most várni, hogy mi lesz a világban vagy inkább vágjak bele a felújításba?

Arra gondolok itt, hogy várható esetleg, hogy több szaki lesz elérhető 1-2 éven belül? Csökkennek a felújítások, építkezések? Vagy nem várható számottevő változás?

2022. szept. 22. 14:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Én is asztalos vagyok, megerősítem, kisebb konyhákat tudok fél évre vállalni, de van olyan nagyobb munka amire nem mertem 1évnél kevesebbet mondani.

Én meg egy garázst akarok építetni a házamhoz, a kőműves 2évet mondott… most vacak kőművest keresek mert garázshoz az is jó :D

2022. okt. 5. 10:38
 12/12 anonim ***** válasza:

Fél év alatt egy ház felépül, te pedig még mindig az töprengsz, hogy felújítsd vagy nem.

Ezzel nyertél kb +10% áremelkedést az infláció miatt fél év alatt, plusz a szokásos márciusi 8-10% áremelkedés. =~+20%!

2023. márc. 6. 15:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!