Milyen következményei lehetnek a most várható "energia"válságnak az építkezésekre?
Van 1 lakásom amit 1-2 éve vettem de a felújítást még nem tudtam elkezdeni, csak mostanában tudnám. Érdemes most várni, hogy mi lesz a világban vagy inkább vágjak bele a felújításba?
Arra gondolok itt, hogy várható esetleg, hogy több szaki lesz elérhető 1-2 éven belül? Csökkennek a felújítások, építkezések? Vagy nem várható számottevő változás?
Én is asztalos vagyok, megerősítem, kisebb konyhákat tudok fél évre vállalni, de van olyan nagyobb munka amire nem mertem 1évnél kevesebbet mondani.
Én meg egy garázst akarok építetni a házamhoz, a kőműves 2évet mondott… most vacak kőművest keresek mert garázshoz az is jó :D
Fél év alatt egy ház felépül, te pedig még mindig az töprengsz, hogy felújítsd vagy nem.
Ezzel nyertél kb +10% áremelkedést az infláció miatt fél év alatt, plusz a szokásos márciusi 8-10% áremelkedés. =~+20%!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!