Melyik fajta kád a legkényelmesebb fajta?
nekem is műanyag sarokkádam van, ketten is kényelmesen elférünk, csak akkor nem marad víz a kádban...
Kínai gyártmány, de nagyon ki van találva. Hibátlan, a budaörsi praktikerben vettem komplett(oldallemezzel együtt)azt hiszem egy százasból megúsztam.
Fürdésre a klasszikus fürdőkád forma. Ha normál testalkatú vagy akkor a testmagasságod mínusz 40 centiméter hosszúságban kielégítő, testmagasság-20 cm hosszú fürdőkád pedig bőséges kényelmet biztosít. Aki nagyon szélsőségesen kövér annak nyilván változik a számítás.
Pancsikálásra vitatható, hogy a háromszög, jacuzzi ovális vagy más designer forma alkalmasabb, mert a gyártó is több helyen tudja elvezetni a pezsgőfürdő- meg masszázsfunkciókat meg a beépítés helye is változatos lehet, de bizonyos méret fölött egyszerűen nem tud már annyival kényelmesebb lenni, mint amennyivel több víz kell bele, egy 500 literes fürdőkád már nem fürdőkád, az mini medence.
Anyagra pedig természetesen bármi ami nem műanyag. Van, aki spéci kőfajtákra meg márványra esküszik, ez nyilván megint nem olcsó. kategória.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!