Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Ez átverés lehet?

Ez átverés lehet?

Figyelt kérdés

A párom régota mondja, hogy a csereptetot le kellenne cserelni, egy OSB-s megoldasra. A heten lattam a facebookon egy hirdetest, hogy egy ficko a mi megyenkben is vallal ilyet

Irtam neki, ma felhivott, de azt mondta, hogy a felmeres/arajanlat 10 ezer forint (amit ha megrendelem a tetot, akkor beszamit az arba)

Ez szokas? Nekem gyanus es nem kertem tole inkabb arajanlatot

2022. aug. 16. 10:48
1 2
 11/16 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Itt nem is az a lényeg hogy kér e árajánlatért pénzt vagy nem. 10 ezer forinton variálsz egy tetőfelújításnál? Mint csepp a tengerben annyit számít.
2022. aug. 16. 15:13
 12/16 A kérdező kommentje:

hat akkor nem, ha csak felveszi a 10-est es eltunik.

2022. aug. 16. 16:00
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem ebből fog meggazdagodni. Nem ad árajánlatot, munkát sem lesz ki adjon neki.
2022. aug. 16. 16:35
 14/16 anonim ***** válasza:
83%
Sok munka egy árajánlat elkészítése, jogos, hogy pénzt kér érte, a 10.000 nem is sok.
2022. aug. 16. 21:09
 15/16 bamboochatheone ***** válasza:
55%
Jobb is hogy nem kértél ajánlatot, aki ilyen fillérbaszó annak nem jár rendes szakember. Majd érkezik egy Kókány Bt. akik ingyen felmérik és majd a végén fog fájni amikor kifizeted és nem olyan mint amiről szó volt.
2022. aug. 17. 00:27
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

nagy urak manapság a szakemberek. Ki sem látnak a munkából, így örülhetsz, ha valamelyik kijön megnézni. Aztán a felújítás magát jó, ha jövő nyárra vállalja.

Ismerőseid nem tudnak ajánlani valakit?

2022. aug. 17. 10:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!