Honnan tudom eldönteni, hogy van-e szifon a falban a mosógéphez tartozó szennyvízcsatlakozásnál?
Nincs a falban szifon.
Mondjuk a mosógép lefolyón kívül nem is nagyon szoktak szifont falba sülyeszteni, mivel azt időnként szét kell szedni, és kipucolni belőle a dzsuvát.
Ha szóltál volna a vizesnek, akkor beépített volna egy ilyet:
Így most már csak a falon kívüli lehetőséged van. Azért nem kell megijedni, az is kultúráltan néz ki, csak jobban kiáll.
"Azért nem kell megijedni, az is kultúráltan néz ki, csak jobban kiáll."
Külső szifonnak nincs elegendő hely a mosógép mögött, azt már próbáltam. Szóval vagy felszerelem szifon nélkül vagy a kádba engedem a vizet.
"Ha szóltál volna a vizesnek, akkor beépített volna egy ilyet:"
Azért vízvezeték szerelővel újíttattam fel mert én nem értek hozzá. Ha tudtam volna akkor, hogy hova milyen szifon/vezeték kell, akkor nem hívtam volna szakembert 250 ezerért pár méter vezeték cseréjéhez.
"Külső szifonnak nincs elegendő hely a mosógép mögött, azt már próbáltam. Szóval vagy felszerelem szifon nélkül vagy a kádba engedem a vizet."
Semmivel sem nem áll ki jobban, mint amennyi helyet egyébként is szokás hagyni a mosógép meg a fal között, nem szokás ugyanis szorosan rátolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!