Milyen állapotúnak számít ez a lakás? Laknátok ilyen régimódi állapotúban is?
Figyelt kérdés
Ez egy 2002-ben épült társasházi lakás. A fürdőszoba, konyhabútor is ennek megfelelően már divatja múlt, viszont azért még jó állapotban vannak. Szerintetek ezt így ki lehetne adni albérletbe, vagy ahhoz már túl régimódi? Ti modernizálnátok, ha megvennétek? Vagy így is elmegy?
2022. jún. 23. 17:36
1/10 anonim válasza:
En ilyen allapotban mar kiadnam.
2/10 anonim válasza:
Én rosszabbra számítottam a leírások alapján. Szerintem vállalható
5/10 anonim válasza:
Kiadni,tulságosan szép is,vagy kemény árat kell fizetni érte.Majd mikor le lakják ,kezdheted a fel újítást.
6/10 anonim válasza:
Kiadható persze, de ez tipikusan az az albérlet hogy a nagyi még ki se hűlt de a gyerekek már ki is adták a lakását havi 150k+rezsiért.
7/10 anonim válasza:
Szerintem a fürdőszobával, konyhával semmi gond, a nappali bútorzata elég gyér és na, az nem a legjobb, viszont amúgy okés lakásnak tűnik. Szerintem ki lehet ezt még simán albérletbe adni. Amúgy ha meg én vennék ilyen lakást, és lenne pénzem, változtatnék rajta, átalakítgatnám saját ízlésem szerint, de így is tök rendben van.
8/10 anonim válasza:
Bárcsak valaha ilyen albérletem lett volna :))
Ez teljesen pöpec.
10/10 anonim válasza:
Azt hittem, valami 1960-70-es évekbeli lakásról van szó. De egy ilyenben én boldog lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!