Padloösszefolyó hamar telítődik és lassan folyik el ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
Fürdőszobai mosdószifon szétszedve ,most egy napig valami csodaszerbe àztatjuk ,mert van benn cucc, de víz lefolyt és a kádban is gyorsan folyik szóval nem tudom mi lehet a gond amúgy mosásnàl jött elő a probléma egy minitocsa volt. Pár hónappal ezelőtt is volt ilyen akkor azt hittem valaki mellefolyatta a vízet , és nem is volt utánna probléma.2022. máj. 22. 15:51
1/3 anonim válasza:
Az össze folyót is kitakarítottad?
2/3 A kérdező kommentje:
Igen iszapos volt. Tegnap egy görényhez hasonló szerszámot felvetettem és tiszta volt tegnapelőtt meg volt rajta iszap, slagot amennyire tudtam behelyeztem és nyomattam vizet viszont ahol sztem elkellene folyni ott nehéz de megpróbáltam 2x.
2022. máj. 22. 16:12
3/3 anonim válasza:
Pedig valahol szűkül a lefolyó csöve, ha máshol lefolyik, azaz nem a lakáson kívül van a szűkülés (dugulás).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!